Villeroy&Boch ViClean-I 100 bidéfunkciós Wc ülőke, peremnélküli Wc csészével V0E100R1

Villeroy&Boch ViClean-I 100 bidéfunkciós Wc ülőke, peremnélküli Wc csészével V0E100R1
V0E100R1_2V0E100R1
NyomtatásE-mail
Gyártó Villeroy&Boch
Variáns ármódosítója:
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Akciós Outlet ár: 868998 Ft
Jelenlegi készlet
 
Leírás Parameters Kapcsolódó termékek Kategóriák Vélemények
 • A Villeroy & Boch ViClean-I 100 terméke új szintet képvisel a bidéfunkciós WC-k dizájnjában.

  Éppen úgy néz ki, mint egy hagyományos WC, mivel a technológiát a kerámiába építettük be, nem pedig az ülőkébe. A letisztult vonalait és minimalista megjelenését az ultralapos WC-ülőke emeli ki.

  A ViClean-I 100 használata egyszerű és kényelmes. Távirányítóval vagy okostelefon-alkalmazással könnyen működtethető. Számos zuhanyfunkciója révén a felhasználó frissítően tisztának érzi magát. A legkülönlegesebb funkciója a HarmonicWave zuhanyvízsugár, amely első ízben kombinálja intelligens módon a rezgő és forgó mozgásokat, mialatt alapos és élénkítő mosást biztosít. Funkciói közé tartozik a hátsó rész és a hölgyek intim területeinek mosása. A folyamatos fűtéssel ellátott melegvíz-rendszer biztosítja, hogy a melegvíz állandóan és azonnal rendelkezésre álljon. A vízhőmérséklet, a vízpermet erőssége és a zuhany szórófejének állása egyénileg szabályozató.


  Tisztítás és beszerelés

  A zuhany szórófeje automatikusan tisztul minden egyes használat előtt és után. A panelban a zuhany szórófejének süllyesztett elhelyezése megvédi azt a szennyeződésektől, és a sima felületet könnyen tisztíthatóvá teszi. Gyorsan és könnyen tisztítható. Éppúgy, mint a QuickRelease mechanizmussal ellátott WC-ülőke, amit tisztításkor teljesen le lehet venni.
  A WC-t akár egy személy is könnyen, rövid idő alatt, és kevés erőfeszítéssel fel tudja szerelni. A rejtett víz- és elektromos csatlakozók könnyen a hálózatra köthetők.
   

  Villeroy & Boch ViClean BIDÉFUNKCIÓS WC-ÜLŐKE, GYŰRŰ NÉLKÜLI MÉLYÖBLÍTÉSŰ WC Fehér Alpin CeramicPlus felülettel V0E100R1
  Méret: 385 x 595 mm
  Szín: Fehér Alpin CeramicPlus

  Termékleírás: falra szerelhető, ViClean-I 100, DirectFlush, Ovális, ViClean-I 100 bidéfunkciós-WC, 385 x 595 x 400 mm, 220-240 V AC / 50 Hz, Távvezérlés, ülőke tetővel, Vízbekötő készlet, hátsó kifolyású, Áram- és vízcsatlakozásnak rendelkezésre kell állnia, Kizárólag 0,1 Mpa (dinamikus) és 1,0 Mpa (statikus) közötti működési nyomástartományban használandó, Kizárólag 10 °C és 35 °C közötti vízhőmérsékleti tartományban használandó 

Vásárlói adatok